امیرحسین ابراهیمی امروز با اشاره به حذف ناگهانی دانشکده روابط بینالملل وزارت امور خارجه از دفترچه کنکور اظهار کرد: پس از اعلام نتایج کنکور ارشد شاهد حذف ناگهانی دانشکده وزارت امور خارجه و روابط بینالملل در میان گرایشهای رشته علوم سیاسی بودیم. وی با گلایه از عدم اطلاعرسانی در حذف این دانشکده از دفترچه کنکور […]
امیرحسین ابراهیمی امروز با اشاره به حذف ناگهانی دانشکده روابط بینالملل وزارت امور خارجه از دفترچه کنکور اظهار کرد: پس از اعلام نتایج کنکور ارشد شاهد حذف ناگهانی دانشکده وزارت امور خارجه و روابط بینالملل در میان گرایشهای رشته علوم سیاسی بودیم.
وی با گلایه از عدم اطلاعرسانی در حذف این دانشکده از دفترچه کنکور گفت: با پیگیریهای صورت گرفته و ارسال نامه به دفتر رئیسجمهور، متقاضی رفع این مشکل در انتخاب رشته سال جاری و سالهای آتی بوده و هستیم.
دبیر اتحادیه علوم سیاسی ایران با اذعان به اینکه آسیب حذف ناگهانی این دانشکده متوجه آن دسته از دانشجویانی خواهد بود که یک سال ضریب درسهای این دانشکده را مطالعه و صرفاً برای قبولی این گرایش تلاش کردند و افزود: این اقدام ناگهانی منجر به بلاتکلیفی دانشجویان متقاضی این گرایش شده ازاینرو، دستگاههای متولی قول پیگیری دادهاند تا این دانشکده در لیست انتخاب رشته سال جاری قرار دهند.
ابراهیمی با تأکید بر عدم دادن جواب قطعی برای قرار دادن این دانشکده در لیست انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال جاری توسط مسئولان آموزش عالی تصریح کرد: علاوه بر حذف دانشکده وزارت امور خارجه و روابط بینالملل در انتخاب رشته سال جاری، ظرفیت پذیرش دانشجو در گرایشهای مختلف علوم سیاسی و روابط بینالملل در سراسر کشور کاهش پیداکرده است.
وی با اشاره به نصف شدن ظرفیت دانشگاه علامه طباطبایی و دانشگاه گیلان بدون اطلاع قبلی در انتخاب رشته سال جاری خاطرنشان کرد: یکی از گلایههای دانشجویان علوم سیاسی کملطفی دستگاههای استخدامی برای قرار دادن رشته علوم سیاسی در آزمونهای استخدامی و آزمون آموزشوپرورش است.
دبیر اتحادیه علوم سیاسی ایران با تأکید بر اینکه در آزمونهای استخدامی و حتی آزمون آموزشوپرورش نام علوم سیاسی برای شرکت در آزمون بهندرت دیده میشود افزود: انجمن علوم سیاسی کشور پیگیر رفع این مسئله خواهد بود و برای بهرهمندی دستگاههای اجرایی و علمی از فارغالتحصیلان رشته علوم سیاسی و روابط بینالملل تلاش میکند.
ابراهیمی با اشاره به علت حذف دانشکده روابط بینالملل بیان کرد: علت حذف دانشکده روابط بینالملل این است که این دانشکده از زیرمجموعه وزارت خارجه خارج شود و دانشجویان پذیرفتهشده در این دانشگاهها انتظار استخدام قطعی در وزارتخانه را نداشته باشند.
وی با تأکید بر اینکه مسائل پیش روی دانشجویان و فارغالتحصیلان علوم سیاسی و روابط بینالملل بیانکننده مظلومیت رشته موردعلاقه این دانشجویان است گفت: انجمن علوم سیاسی کشور برای حل مشکلات دانشجویان و فارغالتحصیلان این رشته از طریق دستگاههای مربوطه مجدانه پیگیری خواهد کرد.فارس
منبع خبر «khoshsirat» است و اطلاعات برتر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 2914 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09119338093 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه اطلاعات برتر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط اطلاعات برتر در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.